لینک باکس افزایش بازدید
شرایطی که علاقه مندی اصلاح طلبان به حضور در انتخابات مجلس نهم به موضوع داغ این روزهای محافل اپوزیسیون تبدیل شده است، پروژه…
او چندی پیش گفته بود که هم نظام و هم کسانی که او “مردم” نامید، از خطاهای یکدیگر درگذرند که همه چیز به خیر و خوشی تمام شود!
به نظر می رسد اکنون و در آستانه آغاز تبلیغات انتخاباتی مجلس نهم، پوشش مواضع و اظهارات آقای خاتمی در رسانه ها و عادی سازی حضور او در فضای سیاسی و رسانه ای، از جمله تاکتیک های نزدیکان رئیس بنیاد باران است.
به عنوان نمونه، روزنامه اطلاعات با مدیریت حجت السلام سید محمود دعایی روز ۲۲ خرداد پیام تسلیت خاتمی به مناسبت درگذشت هدی صابر، از فعالان اپوزیسیون، را منتشر کرد.
کمتر از یک هفته بعد روزنامه اصلاح طلب اعتماد دور جدید حضور بر روی دکه های روزنامه فروشی را با انتشار پیامی از خاتمی در صفحه نخست خود کلید زد.
البته پوشش سخنان و تصاویر محمد خاتمی و تلاش برای پیشبرد پروژه ” مشروعیت بخشی” در تعدادی از سایت های خبری پررنگ تر است.
این تلاش ها در شرایطی صورت می گیرد که برخی از فعالان سیاسی با اشاره به اتهامات سید محمد خاتمی در دو سال اخیر، انتشار تبلیغ گونه اظهارات او را خلاف قانون می دانند.
آنان معتقدند آقای خاتمی تا زمانی از جریان ضدانقلاب به طور رسمی اعلام برائت نکند، اجازه بازگشت به عرصه سیاسی را ندارد و همچنان از متهمان اصلی فتنه ۸۸ محسوب می شود.
در همین راستا، حجت الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس چندی پیش تاکید کرد: خاتمی و سایر سران فتنه برای بازگشت به نظام، پس از توبه، باید به اشتباهات خود که موجب از بین رفتن سرمایه های ملی شده اعتراف کنند و از ملت ایران به دلیل شایعه پراکنی و سایر اشتباهات عذرخواهی کنند.
۳۰ سال پیش در چنین روزهایی یک باند تبهکار سیاسی با پشت کردن به مردم ،رسماً با نظام اعلام جنگ مسلحانه کرد و ترور و خشونت را در دستورکار خود قرار داد. این جریان که در سایه بصیرت مردم به منافقین مشهور شد در اثر نفوذ سرویس های غرب از همان ابتدای شکلگیری در اواخر دهه ۴۰ درخدمت اهداف دشمن عمل میکرد.
سازمان منافقین با سوزنبانی سرویسهای جاسوسی دشمن به صورت یک مهلکه سیاسی و نظامی برای انهدام بهترین استعدادهای جوان در دهه ۵۰ و ۶۰ در آمد.
* منافقین اخیراً در حومه پاریس یک معرکه سیاسی داشتند که برخی چهرههای به ظاهر سیاسی و در باطن امنیتی آمریکا هم در آن شرکت کردند. اینکه نهایت این تحرکات نوعی باز تولید خشونت و ترور و راه اندازی دور جدیدی از خونریزی در داخل باشد در محاسبات آنها آمده است. اما نیک میدانند که دستگاه امنیتی نظام و بصیرت و اقتدار ملی در حال حاضر اجازه نفس کشیدن به آنها را نمیدهد. همکاری غرب و بویژه آمریکا با منافقین مصداق آشکاری از نقض حقوق بشر و همراهی واشنگتن و لندن و پاریس با تیم ترور و خشونت منافقین است.
* منافقین در حوادث تلخ فتنه ۸۸ نقش فعالی داشتند. آنها موفق شدند با نفوذ در اطراف برخی نامزدهای انتخاباتی دست به نوعی باز تولید نفاق بزنند.
* اردشیر امیر ارجمند مسئول کمیته حقوقی ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی که اکنون فتنه سبز را در خارج مدیریت میکند سوابق ارتباط با جریان نفاق را دارد. مادر وی- افسر محرمزاده – هوادار منافقین بود و برادر وی منصور امیرارجمند از منافقین فعال در بخش اطلاعات شهر استراسبورگ فرانسه میباشد منزل وی در زمان ورود منافقین به فاز نظامی در سال ۶۰ جایگاه مخفی شدن تعدادی از سران منافقین بوده است و نیز لیلی امیرارجمند از بستگان نزدیک وی مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و منشی فرح پهلوی بود.
* وحید طلایی عضو کمیته حقوقی ستاد میرحسین موسوی ارتباط وسیعی با سر پل گروهک نفاق داشته است. وی از طریق دختر عمهاش که در پادگان اشرف- مقر منافقین در عراق – است به منافقین وصل میشده است. رد پای نفاق در فتنه ۸۸ امر پنهانی نیست ، متأسفانه برخی با غفلت و بیبصیرتی در تور منافقین افتادند.
* انقلاب طی سه دهه گذشته از نفوذیها بیشترین آسیب را دیده است. کارکرد نفاق، کارکرد نفوذ در پیکره انقلاب و ضربه به آن است.
* مأموریت نفوذی ها ایجاد شکاف بین نخبگان و جدا کردن رجال سیاسی و مذهبی از گردش در حول مدار و محور رهبری جامعه و اتصال آنها به سرویسهای جاسوسی و امنیتی دشمن است.
* آخر خرداد و دهه اول تیر هر سال باید با بازخوانی جنایات منافقین یک تست کامل از رفتار و گفتار سیاسی خود داشته باشیم و ببینیم در کدام خط حرکت میکنیم. خط امام و انقلاب یا خط نفاق و کفرو الحاد؟
مقام های لبنان از نمایش فیلم روزهای سبز، ساخته حنا مخملباف جلوگیری کردند. روزهای سبز داستان دختر جوانی است که در جریان اغتشاشات خیابانی فتنه گران که دو سال پیش پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران صورت گرفت، دستگیر می شود.
این فیلم قرار بود روزهای پنجشنبه و یکشنبه هفته آینده (۲۳ و ۲۶ ژوئن) در چارچوب جشنواره فیلمهای ممنوعه در سینما پلنت ابراج در محله فرن الشباک در شرق بیروت روی پرده برود به گزارش صراط نیوز این فیلم آماتور قرار بود پاییز گذشته هم در جشنواره فیلم بیروت روی پرده برود که نمایش آن با سفر رئیس جمهور ایران به لبنان همزمان شده و این فیلم از برنامه جشنواره حذف شد. جشنواره ای فیلمهای ممنوعه که فیلم روزهای سبز از برنامه آن حذف شده، برای اولین بار در بیروت برگزار می شود و هدف از آن نمایش فیلمهایی است که نمایش آنها در لبنان پیشتر ممنوع بوده است. بخشی از فیلمهایی که قرار است در این جشنواره به نمایش درآیند، دارای مضامینی مذهبی در ارتباط با ادیان یهود و مسیحیت است یا اینکه به موضوع همزیستی یهودیان و مسلمانان پرداخته است که موضوعاتی بسیار حساسیت برانگیز در جامعه لبنان به شمار می رود و پیشتر به آنها اجازه نمایش داده نشده بود. گفتنی است شبکه بی بی سی ضمن انتقاد به جلوگیری از پخش این فیلم توسط اداره ای که مجوز پخش فیلمها را صادر می کند ناراحتی خود را با انتشار مجدد بخشی از نامه قدیمی حنا مخملباف خطاب به سینما دوستان لبنانی قصد مظلوم نمایی داشت
سایت ارزشی بولتن نوشت: جناب آقای هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از مردم شهر نائین بیان کردند: در فعالیتهای سیاسی خود، همواره “منافع نظام” را بر منفعت شخصی ترجیح دادهام و هر عملی که بخواهد به این نظام آسیب وارد کند از سوی هر کسی که روی دهد باعث رنج و نگرانی است.
همچنین رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کردند: پرهیز از دروغ، تهمت، افترا و غیبت که از اصول اساسی و عمیق دین مبین اسلام است به راحتی توسط یک جریان خاص نقض میشود که این امر میتواند برای آینده کشور و اخلاق جامعه بسیار خطرناک باشد.
بولتن نیوز به نوبهی خود این سخن جناب آقای هاشمی را به فال نیک گرفته و حال که ایشان تصریح کردهاند “منافع نظام” را بر “منافع شخصی” ترجیح میدهند از ایشان خواستاریم برای حفظ “منافع نظام”، به آقازادهی دور از وطن خود امر بفرمایند که به کشور بازگردند.
بدیهی است آقازادهی ایشان یعنی مهدی هاشمی که دارای پروندههای فساد اقتصادی و سیاسی است بعد از ماجرای فتنهی ۸۸ به بهانهی سرکشی از واحدهای خارج از کشور دانشگاه آزاد به کشور انگلستان رفته و هنوز بعد از گذشت چندین ماه، ظاهرا این سرکشی تمام نشده است.
بر این اساس، بازگشت مهدی هاشمی که به اعتراف دستگیرشدگان حوادث پس از انتخابات ۸۸ به عنوان یکی از کلیدیترین اعضاء ستاد فتنه بوده است میتواند در جهت تحقق “منافع نظام” گام مهمی تلقی شود.
از آنجا که “منافع نظام” برای شخص آقای هاشمی امر مهمی است به راحتی میتوانند آقازادهی خود را در دادگاه عدل جمهوری اسلامی حاضر کنند تا یا با دلایل متقن و منطقی از اتهامات تبرئه جسته و یا در صورت عدم رفع اتهامات، مجازات خود را متحمل شوند که در هر دو صورت یقینا به نفع “منافع نظام” خواهد بود.
گفتنی است محاکمه مهدی هاشمی میتواند تا حدود زیادی در تثبیت “منافع نظام” مهم تلقی شود چرا که درس عبرتی خواهد بود برای مابقی آقازادههای موجود.
همچنین حالا که “منافع نظام” برای آقای هاشمی از “منافع شخصی” مهمتر است لطف کنند و به دختر خانم گرامی خود نیز بگویند تا کمتر در مواقع آشوبها و اغتشاشات به قصد خرید ساندویچ و یا روسری به خیابان بروند. یقینا از دید آقای هاشمی “منافع نظام” بالاتر از خرید یک عدد ساندویچ همبرگر توسط دختر ایشان است
به گزارش خبرآنلاین، در این میان برخی به دلیل فعال شدن بخشی از دولت برای حضور جدی در انتخابات که مورد وثوق دیگر اضلاع اصولگرایی نیست، احتمال ارائه یک لیست واحد را زیاد نمیدانند.
ابوالقاسم رئوفیان دبیر کل حزب اسلامی ایران زمین یکی از این چهرههاست که به ایلنا گفت: نباید انتظار داشت برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، فهرست واحدی که دربرگیرنده تمام طیفهای اصولگرایی است ارائه شود.
رئیس دولت اصلاحات تاکید کرد: باید بکوشیم و به توافق برسیم که جمهوری اسلامی به جایگاه خود برگردد و از گزند افکار انحرافی و رفتارهای نادرست مصون بماند.
به گزارش خبرآنلاین، سید محمد خاتمی در دیدار با تنی چند از نخبگان و فعالان سیاسی - فرهنگی و جوانان استان گیلان، این سه خواسته را خواست خیرخواهان در این مقطع حساس برای جلوگیری از افزایش خشونت و تنش نامید و گفت: قانون اساسی تأمین کننده حقوق اساسی جامعه، مردم و گرایشها است و حرکت به سوی انتخابات سالم و مطلوب که شاه بیت مردم سالاری است .
به گفته وی، بهره تحقق این امور بیش و پیش از همه، به نظام می رسد و حاکمیت و مردم هم از آن بهره می برند.
خبرگزاري فارس: رئيس مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از مطالب و ادعاهاي انحرافي در دوران اصلاحات گفت: برخيها در دوران دوم خرداد ميخواستند با مطرح كردن مباحث انحرافي روحانيت را طرد كنند.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به استان اصفهان، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در نخستين برنامه سفر خود به اين استان با حضور در مراسم گراميداشت شهيد حجتالاسلام طباطبايينژاد و شهداي هفتم تير كه در مسجد جامع شهرستان اردستان برگزار شد، طي سخناني با اشاره به نطق شهيد طباطبايينژاد در اولين دوره از مجلس شوراي اسلامي، اظهار داشت: اگر نطق شهيد طباطبايينژاد مورد بررسي قرار بگيرد يك دغدغه در بيان و كلام ايشان مشاهده خواهد شد و آن هم دغدغهايي بود كه در اولين سالهاي پيروزي انقلاب اسلامي ملت ايران را رنج ميداد.
مزدور يك گروهك ضد انقلاب وسط مظلوم نمايي درباره نبود آزادي فعاليت سياسي در ايران از پاسخ به اين سؤال كه اگر اينطور است پس الان او چگونه از داخل ايران در حال مصاحبه است، درماند و مصاحبه را نصفه كاره گذاشت.
حجت كلاشي عضو گروهك حزب پان ايرانيست كه روز گذشته با بي بي سي مصاحبه كرده، در اين مصاحبه مدعي شد تعدادي از اعضاي حزب پان ايرانيست كه در جلسه سازمان جوانان اين حزب - از جمله خود وي- در خوزستان بازداشت شده بودند، امروز پس از تفهيم اتهام، آزاد شدند و وي بلافاصله فرصت را غنيمت شمرده و تصميم گرفته است كه با بي بي سي مصاحبه كند!
در اين لحظه، خبرنگار بي بي سي در اقدامي غيرمنتظره كه احتمالاً نه با مسئولان اين شبكه هماهنگ شده بود و نه با اين مزدور ضد انقلاب، از وي پرسيد اگر فعاليت حزب پان ايرانيست در ايران غيرقانوني اعلام شده، پس چگونه فعاليت مي كنيد و الان تماس گرفته ايد؟! كلاشي كه پس از مواجهه با اين سؤال آشكارا عصبي به نظر مي رسيد در اظهاراتي متناقض گفت: «براساس قانون اساسي فعاليت همه احزاب در ايران آزاد است، ما براساس همان اصل قانون اساسي فعاليت مي كنيم، معتقديم مي بايست در جامعه متناسب با اصول حقوق بشر، آزادي بيان و انديشه ، فعاليت هاي احزاب و گروه هاي سياسي آزاد باشند»...
و وقتي خبرنگار خواست سؤال ديگري مطرح كند به يكباره گوشي را قطع كرد!
از سرنوشت مجري بي بي سي اطلاعي در دست نيست!
خانم «پريوش سطوتي»، همسر دكتر فاطمي كه تابعيت انگليسي دارد و مشايي او را به ايران آورد، وابستگي به سرويس جاسوسي 6 MIداشته و توانسته بر بالاترين مقامات اجرايي تأثيرات جدي بگذارد. وي به خاطر رابطه عميقي كه با مشايي داشت، بسياري از نامه هاي عناصر خارج از كشور را كه درخواست هايي داشتند، به دفتر رئيس جمهور مي رساند و امضا مي گرفت. «پريوش سطوتي» حتي در خانه مشايي نيز نفوذ كرده بود و به گفته يك نماينده مجلس او به مشايي خط مي داد و مشايي به احمدي نژاد. هنگامي كه وي در بازداشت بود، يكي از شخصيت هاي داخلي فشار و رايزني هاي زيادي براي آزاد كردن او انجام دادند؛ اما پس از آزادي وي گفت: چرا او را آزاد كرديد؟
يك استاد حوزه و دانشگاه گفت: «آنچه دشمنان در نهضت ما متوجه نشده بودند و از آن غفلت كردند اين بود كه آنها حضرت امام(ره) را نشناختند ما نيز امروز رهبري را نشناختهايم.»
به گزارش ايسنا حجتالاسلام والمسلمين مهدي طائب در مراسم «بررسي ويژگيهاي شخصيتي مقام معظم رهبري و شرايط سياسي داخلي و بين المللي دوره زعامت و رهبري ايشان» با اشاره به تاريخ صدر اسلام يادآور شد: «پيامبر(ص) به عنوان يك حاكم فردي معصوم بود، اما در حكومت او كه به وسيله شخص ايشان و اطرافيانش اداره ميشد، ممكن بود ضعفهايي وجود داشته باشد؛ چراكه پيامبر(ص) هيچگاه فرصت نيروسازي نيافت، اما حضرت علي(ع) در 25 سال خانهنشيني فرصت نيروسازي پيدا كرد و به همين دليل بود كه توانست بعد از 25 سال به قدرت بازگردد.»
وي خاطرنشان كرد:
سيد محمد حسيني با اشاره تصميم بنگاه خبر پراكني انگليس براي ساخت مستندي عليه پيامبر اسلام (ص) گفت كه قطعا به سهم خود براي مقابله با اين امر ناپسند تلاش ميكنيم. البته واكنشهاي به اين موضوع منحصر با ايران نخواهد بود.
سيد محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در گفتوگو با فارس، درخصوص تدابير وزارتخانه متبوع خود براي مقابله با تصميم مشكوك بنگاه خبرپراكني انگليس (بي بي سي) براي ساخت مستندي عليه پيامبر اسلام(ص)، گفت: اگر گزارشهاي ما اين خبر را تاييد كند، قطعا به سهم خود براي مقابله با اين امر ناپسند تلاش ميكنيم.
وي در ادامه به واكنشها درخصوص قرآن سوزي در آمريكا اشاره كرد و افزود: در بحث قرآن سوزي به طور جدي وارد عمل شديم و اقداماتي را در اين زمينه انجام داديم. اگر بي بي سي اين كار را انجام دهد قطعا واكنشها منحصر به ايران نخواهد بود بلكه كل كشورهاي اسلامي نسبت به آن واكنش نشان خواهند داد.
حسيني متذكر شد: البته از كشورهاي اروپايي و غربي كه اسلام ستيزي را در دستور كار خود دارند، چنين اقدامات سخيفي بعيد نيست. چرا كه درگذشته نيز عليه مقدسات مسلمانان مانند طراحي كاريكاتور پيامبر (ص) و غيره اقداماتي كرده بودند كه البته با واكنش جدي از سوي جهان اسلام مواجه شد.
وي ابراز محكوميت به چنين كارهايي را تنها بخشي از واكنشها در برابر اقدامات سخيف غربيها بر شمرد و گفت: بايد اقدامات بيشتري براي معرفي پيامبر اسلام انجام دهيم. گرچه ساخت فيلمها و سريالها وي نيز انتشار كتابها در چنين زمينههايي را در دستور كار داريم اما بايد به آن سرعت بيشتري بخشيد.
* كم كاري در مقابله با تبليغات دشمنان عليه مقدسات مسلمانان
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تاكيد كرد: حجم كاري كه دشمن عليه مقدسات مسلمانان انجام ميدهد به مراتب بيشتر از ما است و در مقابل هم كشورهاي اسلامي متاسفانه در اين باره احساس مسئوليت جدي نميكنند از اين رو ما بايد اقدامات مقابله جويانهاي را نسبت به آنها داشته باشيم و سپس ريشه يابي كنيم كه اهداف آنان از چنين كارهايي چيست.
مقام های لبنان از نمایش فیلم روزهای سبز، ساخته حنا مخملباف جلوگیری کردند. روزهای سبز داستان دختر جوانی است که در جریان اغتشاشات خیابانی فتنه گران که دو سال پیش پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران صورت گرفت، دستگیر می شود.
این فیلم قرار بود روزهای پنجشنبه و یکشنبه هفته آینده (۲۳ و ۲۶ ژوئن) در چارچوب جشنواره فیلمهای ممنوعه در سینما پلنت ابراج در محله فرن الشباک در شرق بیروت روی پرده برود به گزارش صراط نیوز این فیلم آماتور قرار بود پاییز گذشته هم در جشنواره فیلم بیروت روی پرده برود که نمایش آن با سفر رئیس جمهور ایران به لبنان همزمان شده و این فیلم از برنامه جشنواره حذف شد. جشنواره ای فیلمهای ممنوعه که فیلم روزهای سبز از برنامه آن حذف شده، برای اولین بار در بیروت برگزار می شود و هدف از آن نمایش فیلمهایی است که نمایش آنها در لبنان پیشتر ممنوع بوده است. بخشی از فیلمهایی که قرار است در این جشنواره به نمایش درآیند، دارای مضامینی مذهبی در ارتباط با ادیان یهود و مسیحیت است یا اینکه به موضوع همزیستی یهودیان و مسلمانان پرداخته است که موضوعاتی بسیار حساسیت برانگیز در جامعه لبنان به شمار می رود و پیشتر به آنها اجازه نمایش داده نشده بود. گفتنی است شبکه بی بی سی ضمن انتقاد به جلوگیری از پخش این فیلم توسط اداره ای که مجوز پخش فیلمها را صادر می کند ناراحتی خود را با انتشار مجدد بخشی از نامه قدیمی حنا مخملباف خطاب به سینما دوستان لبنانی قصد مظلوم نمایی داشت
توجه داشته باشیم که «جریان انحرافی» ادامهی اصلاحات است. به لحاظ مبانی کسانی مانند «خاتمی، سروش، شبستری و …» چه تفاوتی با جریان انحرافی دارند؟ آیا اومانیسم را قبول ندارند؟ پلورالیزم را نگفتهاند؟ از ملیگرایی حرف نمیزدند؟ آیا مهاجرانی نبود که میگفت اصلاً چرا راهیان نور راه افتاده است؟ او نبود که میگفت ما ایام نوروز باید افراد را ببریم در تخت جمشید؟ در مقابل این شیوهی مهاجرانی، مقام معظم رهبری بدون اینکه حرفی بزند عملاً مخالفت کرد و به مناطق جنگی تشریف بردند. راهیان نور؛ با این برخورد عملی ایشان آغاز گردید بنابراین باید مشایی را در تداوم اصلاحات دید. همان اندیشه است، ظاهرش را نگاه نکنیم. چند شاهد را بیان میکنم. در دورهی دوم آقای احمدی نژاد لوح فشردهی ۹۰ [سیاسی] پخش شد، این لوح فشرده فقط به بیان نقطه ضعفهای آقای احمدی نژاد اختصاص داشت اما یکی از نقاط ضعف احمدینژاد، مشایی است که داد مراجع از آن بلند شده است. آقای مصباح پیام داد آقای احمدینژاد،
صراط” – داستان موسوی در دوره نخستوزیری و حمایت امام (ره) از وی داستانی مفصل دارد که باید در فرصت خود نوشت اما اجمالا باید گفت که خط وابسته به غرب در ایران پس از انقلاب با افشا شدن عواملش گام به گام عقب نشست و از بازرگان به بنیصدر و از بنیصدر به موسوی رسید. هر چه قدرت ملت بیشتر شد،
چهره عوامل وابسته، اسلامیتر و انقلابیتر و پیچیدهتر شد ولی از عجایب فراماسونری اینکه مصدق اسم رمز این جریان باقی ماند، چیزی که شهید آیت و دوستانش کشف کرده بودند و محک شناختشان بود.
امتداد خط مصدق با تغییر ظاهر:خط فراماسونری آمریکایی
پس از پیروزی انقلاب اسلامی جمعی از فعالان سیاسی با محوریت شهید سیدحسن آیت از ابتدا نسبت به تکرار حوادث تلخ دوره ملی شدن صنعت نفت هشدار دادند. این گروه اعتقاد داشتند که در دوره ملی شدن، دشمنان خارجی ملت ایران از طریق نفوذ دادن عنصری وابسته به نام محمد مصدق در بین صفوف ملت، نهضت را از مسیر اصلی منحرف و نهایتا آن را به شکست کشاندند. محور سیاست مصدق از صحنه خارج کردن روحانیت به رهبری آیتالله کاشانی و از کار انداختن مجلس بود. بر اساس این تئوری، خط مصدق با تغییر ظاهر ادامه یافت و وارد صفوف انقلاب اسلامی میشد.
فؤاد کریمی از دوستان شهید آیت در روز ۱۵ مرداد ۱۳۶۰، یک روز پس از ترور وی، تئوری آیت را چنین بیان میکند: ضدیت آیت با جبهه ملی و نهضت آزادی به این علت بود که اعتقاد داشت جبهه ملی ساخته و پرداخته آمریکا برای انحراف مردم از خط اسلام و خط امام بوده است. در سال ۴۲ نهضت آزادی از جبهه ملی جدا میشود زیرا جنبش اسلامی به رهبری امام به وجود آمده، نهضت آزادی به وجود میآید و جدا میشود از جبهه ملی تا عناصر اسلامی را از خط امام دور کند. بعد از آن میبینیم از نهضت آزادی جنبش مجاهدین خلق جدا میشوند. گرچه مجاهدین خلق یک سازمان مبارزه مسلحانه بودند اما ماهیت و خطشان با خط نهضت آزادی تفاوتی نمیکند و نهایتا و سرانجام این مسئله ثابت شد بعد از آن جاما یا جنبش مسلمانان مبارز، اینها همه خطوطی هستند که از یک آبشخور آب میخورند، گرچه بعضی از عناصر مؤمن و مسلمان در این گروهها هم حضور داشتهاند اما خط اصلی و رهبری کلی، خط فراماسونری آمریکایی بوده است.این عقیده شهید دکتر آیت بود که جبهه ملی، نهضت آزادی، جنبش مجاهدین خلق و جنبش مسلمانان مبارز یک خط واحد، خط فراماسونری آمریکایی هستند. با این تئوری بود که شهید آیت از روز اول با بازرگان و سپس با بنیصدر مخالفت کرد.آیت معتقد بود که نباید اجازه داد دوباره همان سناریو تکرار شود. تفاوت ظاهر این گروهها و حتی مخالفتهای ظاهری آنها در بعضی مراحل باعث نشد که آیت و دوستانش این خط انحرافی را گم کنند. میرحسین موسوی از نزدیکان حلقه جنبش مسلمانان مبارز بود که در حزب جمهوری اسلامی نفوذ کرد
به گزارش جهان، مشاور ارشد میر حسین موسوی انتقاد از اطلاق واژۀ “فتنه” به جریان متبوعش را “اشتباهی فاحش” توصیف و عنوان کرد: فتنه، وجود مخالف نیست، بلکه عدم قبول مخالف فتنه می باشد!
امیر ارجمند درباره اینکه چرا جریان فتنه پس از انتخابات به جای رعایت قانون و احترام به رای مردم به اردوکشی خیابانی روی آورد، گفت: حضور مردم در تظاهرات و راهپیمایی یکی از تبلورهای حضور و اراده آنان است و اگر کف خیابان بد است، چگونه است که آقایان هرگونه تظاهرات ملی و عرفی را در جهت تایید سیاست های خود، مصادره به مطلوب می کنند!
بر پایه گزارش کمیته ویژه مجلس شورای اسلامی درباره جریان فتنه و آشوب ۲۵ بهمن سال ۸۹، اردشیر امیر ارجمند رابط اصلی جریان آشوب و گروهک تروریستی مجاهدین خلق است.
اعتراف فتنهگران: به بنبست رسیدهایم
به گزارش جوان آنلاین ،سایت جرس متعلق به عطاء الله مهاجرانی در مطلبی تحت عنوان«بیراهه ای که جنبش سبز می رود»،با بیان اینکه فرقه سبز طی ۲ سال گذشته بر روی شعار از موضوعیت خارج شده “رای من کجاست؟” متوقف مانده ،تصریح کرد: در این فاصله، هیچ شعار محوری دیگری نیز که “نماد هویتی جنبش سبز” باشد، عنوان نشده است و مطالباتی نیز که مطرح می شود نتوانسته جایگاهی نمادین و فراگیر برای جنبش سبز بیابد.
نویسنده این سایت در ادامه فرقه سبز را فاقد برنامه مدون و روشن دانسته و حضور در خیابان ها توسط حامیان اندک فتنه گران را مانوری رسانه ای که مغلوبه شده و پایان یافته عنوان کرده است.
این سایت همچنین فرقه سبز را از هم پاشیده توصیف کرده و در این زمینه تصریح کرده است:امروز، جنبش، نه شعار و مطالبهای محوری دارد و نه برنامهای مشخص و عملی برای تحقق آن و نه مرکزیتی که حداقلی از مقبولیت را برای راهبری و هدایت جنبش دارا باشد.
این سایت ضد انقلابی در ادامه تحلیل خود با بیان اینکه فرقه سبز بدنبال ایجادبحران مشروعیت،مشارکت و کارایی برای نظام بوده ،تصریح می کند که این تلاش ها با شکست مواجه شده چرا که نظام قادر است دست به بسیج نوده ای زده واز سوی دیگر توانسته است بر تحریم فائق بیاید.
نویسنده این مطلب در ادامه با اشاره به برخی توهم فتنه گران می نویسد:امروز، بایستی توهم “حتماً باید کاری کرد” و “مگر میتوان دست روی دست گذاشت” و “خواستن، توانستن است” و “کوشش بیهوده به از خفتگی” را کنار گذاشت و تن به این واقعیت تلخ سپرد که شرایط برای این جنبش، “بنبست سیاسی” و “انسداد کامل” است. باید بنبست را پذیرفته و هر چه زودتر به منزل باز گشت.
این سایت در خاتمه می نویسد:جنبش سبز، امروز حکم پسربچهای را پیدا کرده است که از خانه بیرون آمده است. اما از آنجا که هیچ توان مادی و معنوی برای زندگی مستقل از پدر و خانواده ندارد، بهناچار همچنان در کوچه و در چند متری درب منزل باقی مانده است.
گاهی فریاد میزند و پدر را به مبارزهی رودررو میخواند و گاهی با مشت بر در میکوبد و تقاضای ورود به منزل میکند. گاهی سنگ بر میدارد و به شیشهی خانه میزند. گاهی پشت درب خانه چمباتمه میزند و ناامیدانه به دیوار روبهرو چشم میدوزد
خاتمی در پیام خود آورده بود که “من به همه عزیزانی که دامن همت را برای نشر دوباره «اعتماد» به کمر زدهاند درود میفرستم و کامروایی همه را در این امر از خداوند منان خواستارم.”
گرچه پیام رئیس بنیاد باران به روزنامه اعتماد اقدامی معمولی بود و حتی بسیاری از رسانه های داخلی آن را منتشر نکردند اما کنایه ای که خاتمی در این پیام مورد اشاره قرار داده بود، مورد تمسخر برخی سایت های اپوزیسیون و شبکه های اجتماعی قرار گرفت.
یکی از این سایت ها با جهت دادن نادرست به پیام آقای خاتمی عنوان کرد که سید محمد خاتمی در پیامی به روزنامه اعتماد نوشت به همهی عزیزانی که دامن به کمر زدهاند، برای انتشار این روزنامه درود میفرستم.
“دامن به کمر زدن” در ادبیات فارسی کنایه ای است که از آمادگی کامل برای انجام کاری حکایت دارد.
عباس عبدی گرچه سعی کرد که از سخنانش بوی همسویی با جریان انحرافی بلند نشود اما وقتی انتقاد اصولگرایان از جریان انحرافی را “غیراصولی” و “غلط” دانست، ناخواسته بر این موضوع مهر تایید زد.
به گزارش جهان، عباس عبدی، از فعالان جریان اپوزیسیون درباره انتقاد اصولگرایان از جریان انحرافی به دوبچه وله گفت: نقد آن طرف (نقد اصولگرایان به دولت)، یک نقد اصولی نیست. بیشتر یک نقد حذفی است که میخواهند آنها(دولتیها) را حذف کنند.
وی با بیان اینکه “فکر نمیکنم اصلاحطلبها به صورت جدی وارد موضوع انتقاد از جریان انحرافی شوند”، اذعان کرد که ما “ممکن است از این وضعیت استفاده کنیم.”
عبدی بار دیگر مبنای انتقاد اصولگرایان از جریان انحرافی را “غلط” دانست و تلویحا گفت که انتقاد از جریان انحرافی شبیه انتقاد از جریان فتنه است: کسانی از اصولگرایان که قبلا از دولت دفاع میکردند، الان آنها را منحرف میدانند. امروز هم با همان روشها با دولت مخالفت میکنند. یعنی شیوههایشان را تغییر ندادهاند. فقط مصداقهایشان تغییر کرده است، اینکه از چه کسی حمایت میکردند، چگونه حمایت میکردند، با چه کسی مخالفت میکردند و چگونه مخالفت میکردند، بر مبنای شیوههایی غلط بوده است. متاسفانه بخشی از جناح اصولگرا هنوز هم همان شیوهها را پیگیری میکند.
شخصیت های حامی انقلاب اسلامی جریان فتنه و جریان انحرافی را در اهداف و رویکرد همسو می دانند و معتقدند هدف اصلی این دو جریان مقابله با ولایت فقیه، تضعیف مبانی اسلامی جامعه و ترویج سکولاریسم است.
این فعال جریان اپوزیسیون همچنین با استقبال از رویکرد هیات نظارت بر مطبوعات و سخنان علی مطهری، عنوان کرد: اینکه آیا در آینده، هیات نظارت بر مطبوعات به نشریات اصلاحطلب و اصولگرا به یک چشم نگاه کند، با توجه با شناختی که از آقای مطهری در مطبوعات وجود دارد، میتوان اعتماد کرد که او در مقام خود درست میگوید و همانطور عمل میکند که میگوید. اما هیات نظارت بر مطبوعات تنها یک نفر و آقای مطهری نیست. نمیدانم آیا دیگران در هیات نظارت بر مطبوعات هم همین نگاه را خواهند داشت یا نه.
هیات نظارت بر مطبوعات در جدیدترین اقدام خود نشریه اصولگرای “۹ دی” را توقیف کرد زیرا به گفته علی مطهری انتشار آن به نفع “جنبش سبز” و جریان فتنه بوده است
اعتماد: اکنون نزدیک به دو سال است که نه برای اقامه نماز جمعه به دانشگاه تهران میرود و نه سخنرانیهای خارج از دفتر خود را میپذیرد. سخنان گاه و بیگاهش که تیتر روزنامهها میشود سخنانی است که در دیدارهای داخل ساختمان قدس مجمع تشخیص بیان میشود.
اکبر هاشمیرفسنجانی ۷۷ ساله چند صباحی است که مواضعش را از طریق مصاحبه با رسانهها یا در دیدارهای گروهها و انجمنهای مختلف با وی مطرح میکند. اگر در جمعی ظاهر شود هر حرکت وی از دید عکاسان پنهان نمیماند که آخرین آن حضور در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) بود. آن هنگام که به دلیل خراب شدن اتومبیل حاملش دیرتر از دیگر شخصیتها به مراسم رسید و هنگام رفتن به جایگاه مسوولان مواجههاش با محمود احمدینژاد سوژه عکاسان شد چه آنکه مقامات حاضر در جایگاه به احترام وی از جای خود برخاستند ولی احمدینژاد خود را مشغول به پاسخ دادن به احساسات مردمی با حرکات سر و دست کرد!
رابطه هاشمی و احمدینژاد از بعد از انتخابات ۸۴ تیره و تار شد و بعد از مناظره جنجالی سال ۸۸ که هاشمیرفسنجانی و خانوادهاش مورد اتهام قرار گرفتند این رابطه بیش از گذشته سرد و تیره شد. حتی اعضای خبرگان رهبری هم نتوانستند میان این دو مقام جمهوری اسلامی صلح و صفایی برقرار کنند. آنگونه که آیتالله یزدی روایت میکند اعضای مجلس خبرگان دست خالی از جلسه با هاشمی و احمدینژاد برگشتند: «به عنوان کمیسیون تحقیق خبرگان جدا جدا پیش آقای هاشمی و آقای احمدینژاد رفتیم تا موضوع اختلاف این دو بزرگوار را تا حد امکان کم کنیم ولی به نتیجه درستی نرسیدیم بخاطر اینکه استدلالها، غالبا استدلاهای محکمی از دو طرف بودند. برای همه روشن است که آقای هاشمی، آقای احمدینژاد را قبول ندارد و ایشان در مقامی که هست آقای احمدینژاد را قبول ندارد. منشا آن هم همان بحث مناظره است که آقای احمدینژاد در زمان انتخابات داشتند و یک سری مسائل را راجع به آقای هاشمی گفتند. بعد هم ایشان توقع داشتند که دفاع کنند.»
جدای از این اختلافات، هاشمیرفسنجانی که این روزها از یکی از مسوولیتهای مهم خود یعنی ریاست خبرگان رهبری به اراده خود کنار کشیده است و بنا به گفته آیتالله مهدویکنی این مسوولیت را به وی تفویض کرده است، بیش از گذشته سرگرم تدوین خاطرات خود است؛ خاطراتی که آخرین آن که مربوط به سال ۶۷ و مسائل پیرامونی پایان جنگ است حاشیهساز شده است زیرا روایت او از چگونگی پایان جنگ و علل موثر در پذیرش قطعنامه با روایت کسانی همچون محسن رضایی متفاوت است به همین دلیل است که بین این دو مقام مسوول در زمان جنگ ایران و عراق اختلافاتی از این جنس وجود دارد هر چند طی یک سال اخیر دبیر مجمع تشخیص سعی کرد به دلایلی فاصله خود را با رییس این مجمع بیشتر کند؛ مجمعی که هاشمیرفسنجانی در حال طی کردن آخرین ماههای عهدهداری یک مسوولیت رسمی در کشور است چراکه اسفندماه سال جاری دوره فعلی مجمع تشخیص مصلحت به پایان میرسد و معلوم نیست که هاشمی تمایل به ادامه حضور در این نهاد میانجی داشته باشد یا نه، هر چند طی ماههای گذشته اخباری مبنی بر کنارهگیری وی بعد از اتمام دوره فعلی مجمع منتشر شد که محمد هاشمی که ریاست دفتر برادر خود را بر عهده دارد این خبر را تکذیب کرد.
اگرچه دیگر افراد نزدیک به اکبر هاشمیرفسنجانی از عدم تمایل وی برای ماندن در این سمت خبر میدهند اما آنچه مهم است نقش بیبدیل وی در جایگاه نظام جمهوری اسلامی است؛ نقشی که او در آستانه ۸۰ سالگی چه در خبرگان رهبری و مجمع تشخیص باشد یا نباشد بسیار متمایزتر از افرادی است که برخی مسوولیتهای اجرایی در کشور دارند و به همین دلیل است که هنوز هم مورد مشورت مقامات ارشد کشور قرار میگیرد و اصولگرا و اصلاحطلب برای طرح دیدگاههای خود به دفتر وی میروند که آخرین آن دیدار اعضای موتلفه اسلامی با هاشمی است.
امام سوالی که اکنون در آستانه دومین سال عدم حضور هاشمیرفسنجانی در نماز جمعه تهران از سوی افکار عمومی مطرح میشود این است که دلیل این عدم حضور چیست؟ خواسته شخص هاشمی است یا برخی عوامل دیگر دخیل است؟ سوالی که تاکنون قدیمیترین امام جمعه تهران به آن پاسخ رسمی نداده است و اگر پاسخهایی هم بوده از سوی نزدیکان به هاشمی بوده که صحت و سقم آن تاکنون مشخص نشده است.
محمدرضا خاتمي در واكنش به خبر ديدار محرمانه علي لاريجاني با برخي اصلاحطلبان براي شركت در انتخابات آينده مجلس گفت: ما مساله پشت پرده و نياز به واسطه نداريم، بلكه اصول و برنامههايي داريم كه بايد تضمين شود تا در انتخابات مشاركت كنيم.
نايب رئيس مجلس ششم در گفتوگو با خبرنگار ايلنا افزود: برگزاري انتخابات آزاد، به رسميت شناختن احزاب و مطبوعات مستقل و آزادي زندانيان سياسي خواسته اصلي ما است و هر كسي انتخابات پر شور ميخواهد بايد اين شرايط را فراهم كند.
وي ادامه داد: پيش زمينه برگزاري انتخابات آزاد اين است كه به فرمايش امام (ره) نظاميان به پادگانها برگردند و عرصه سياسي را به فعالان سياسي بسپارند، اگر كسي خواستار حضور اصلاحطلبان در انتخابات است بايد اين شرايط را تامين كند.
خاتمي تاكيد كرد: ما به روندگذشته انتقاد داريم و بايد تضمين داده شود كه انتخابات بر اساس اصول قانون اساسي و به صورت آزاد برگزار خواهد شد، ما نيز در صورت تحقق اين اصول، توان پرشور كردن انتخابات آزاد را داريم و نجات كشور را نيز در برگزاري انتخابات آزاد ميدانيم.
پيش از اين يكي از نمايندگان اصلاح طلب مجلس ششم از حضور در جلسه اي محرمانه با علي لاريجاني، رئيس مجلس خبر داده بود .به گفته اين نماينده لاريجاني در اين جلسه خواستار حضور چهره هاي معتدل اصلاح طلبان در انتخابات مجلس شده و قول تاييد صلاحيت به آنها داده بود.
خبرگزاري فارس: وزير اطلاعات با بيان اينكه گروه انحرافي نبايد موجب غفلت ما از فتنه 88 شود، گفت: ديديم اصلاحطلبان آمريكايي كه در فتنه 88 فرار كرده بودند، امروز چگونه خود را نشان دادند و چگونه منافقين كنار آنها لانه كردهاند.
به گزارش حوزه دولت خبرگزاري فارس، حجت الاسلام و المسلمين مصلحي وزير اطلاعات كه در همايش شهداي ترور در حسينيه جماران سخن ميگفت اظهار داشت: امروز گروهك منافقين مثل سال هاي 58 و 59 اقدام نميكند و نبايد انتظار داشته باشيم همانند آن سالها شاهد انفجاراتي شويم كه در آن دكتر بهشتي و 72 تن از يارانش به شهادت رسيد.
* هشدار جدي به مسئوالان براي اقدامات مراقبتي
وي تاكيد كرد كه اين اقدامات ديگر صورت نمي گيرد زيرا آنها متناسب با شرايط امروز اقدام و از نيروها براي اهداف پليد خود استفاده ميكنند از اين رو به همه...
بقيه در ادامه مطلب
سرویس سیاسی جهان-عبدالله الماسی: آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام روز گذشته با جمعی از مردم شهر نائین دیدار کرد و مشابه دیدارهای ماه های اخیرش موضوعی را مطرح ساخت که به نظر می رسد فاصله زیادی با واقعیت دارد.
وی تصریح کرد: در فعالیتهای سیاسی خود همواره منافع نظام را بر منفعت شخصی ترجیح دادهام و هر عملی که بخواهد به این نظام آسیب وارد کند از سوی هر کسی که روی دهد باعث رنج و نگرانی است.
بقيه در ادامه مطلب
گزارش جهان، تاخیر از یک تا بیش از ۲۰ ساعت هواپیماهای مسافربری بویژه در مسیرهای طولانی حکایت تاسف برانگیزی است بویژه اگر با توجیهات عجیب و غریب کارکنان شرکت هواپیمایی مربوطه همراه شود.
اخیرا یکی از پروازهای زائران ایرانی به مقصد عربستان با ۸ ساعت تاخیر همراه بود که بی توجهی شرکت هواپیمایی هما به تعهدات خود در هنگام تاخیرها(همچون پذیرایی و دادن اسکان به مسافران) زائران را بیشتر از همیشه کلافه کرد.
اما نکته عجیب این تاخیر، پاسخ سوال برانگیز یکی از کارمندان هما به اعتراض مردم نسبت به تاخیر پیش آمده بود.
وی در اقدامی بی سابقه از بلندگو اعلام می کند: لطفا اعتراض نکنید زیرا در پاسخ به اعتراض شما ما مجبوریم که علت تاخیر پرواز را بیان کنیم که آن وقت می آیند هم من و هم خانواده ام را می گیرند و می برند!
هرچند این کارمند هما اعلام نکرد که علت تاخیر هواپیما چیست اما سخنان او حجاج و مسافران را شگفت زده کرد و باعث نگرانی و اضطراب بیشتر آنان شد.
در واقع این کارمند تاخیر یک پرواز شرکت متبوعش را که عموما هم نتیجه دلایل فنی است، فرای اختیار خلبان و حتی شرکت هواپیمایی توصیف کرده و به نوعی به نظام نسبت داده است!
به نظر می رسد وقوع چنین رویدادهایی نتیجه نظارت ضعیف ناوگان و شرکت های هواپیمائی بر روی مدیران و کارمندان خود و البته کم توجهی به بهبود کیفیت خدمات به مسافران است که منجر به ایجاد بدبینی در میان مردم می شود.
پیش از این انتشار یک خبر در سایت تابناک دراره تندی یک مهماندار با مسافران جنجال برانگیز شده بود.
کیهان/ پس لرزه هاي پروژه اطلاعاتي «الماس فريب» با وجود سپري شدن دو هفته از افشاي ماجرا همچنان ادامه دارد.
پايگاه ضدانقلابي ايران گلوبال در تحليلي با تأكيد بر نفوذ مكرر سيستم اطلاعاتي ايران در ميان اپوزيسيون خارج كشور، به تبرئه نوري زاده كه ارتباط گسترده اي با محمدرضا مدحي داشته پرداخت اما در عين حال نوشت: حكايت نفوذ عوامل سرويس اطلاعات رژيم در ميان اپوزيسيون، حكايتي است بس قديمي و دامنه دار كه نه ديروز شروع شده و نه فردا تمام خواهد شد. اوج نفوذ عوامل اطلاعاتي حكومت اسلامي در ميان اپوزيسيون به ماجراي شاهپور بختيار برمي گردد. از لحاظ اطلاعاتي، نفوذ عوامل رژيم در حلقه نزديكان زنده ياد بختيار و سرانجام ترور او و دستيارش بدون شك يك پيروزي براي وزارت اطلاعات و يك شكست براي اپوزيسيون محسوب مي گردد. عبدالرحمن قاسملو نيز مورد شيوه نفوذ مشابهي قرار گرفت. البته آقاي جهانشاهي وزن زيادي در ميان اپوزيسيون ندارد(!)
بقيه در ادامه مطلب
به گزارش خبرگزاري فارس، «هفته نامه دانشجويان» در مصاحبه با صادق زيباكلام از قول وي نوشته است: جريان آقاي مشايي اختلافات عميق فكري و نظري با عقبه جريان اصولگرا دارند. مشايي هيچ وقت با اصلاح طلبان و حتي معترضان انتخابات 88 درنيفتاده است و از اين روي وي براي اصلاح طلبان قابل احترام است.
پس از کش و قوس های بوجود آمده بر سر انتخاب سرمربی پرسپولیس و حاشیه های بسیاری که ایجاد شد سر انجام رفیق 20 ساله حبیب کاشانی همزمان با برگزاری جلسه رای اعتماد به گزینه پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان به هیئت فوتبال رفته و قبل از مشخص شدن تکلیف این وزارتخانه قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس به ثبت رساند .
بقيه در ادمه متن
به دنبال سخنان آقای منتظری و واکنش های گسترده ای که این سخنان داشت، شورای عالی امنیت ملی دولت اصلاحات تشکیل جلسه داد؛ جلسه ای که حصر منتظری تا سال ۸۱ در آن تصویب شد.
جهان نیوز – از آغاز، این انتخاب برایش ثقیل بود؛ آن قدر که به جای تبریک، در باب ضرورت مشورت پذیری رهبری سخن گفت! در نامه ای که آقای منتظری همان روزهای نخست خطاب به رهبر انقلاب نوشته بود، البته آیت الله خامنه ای فردی لایق، متعهد و دلسوز دانسته شده بود؛ اما در نهایت، نامه تنها در آرزوی توفیق خلاصه می شد.
آقای منتظری که با عتاب امام از جایگاه قائم مقامی رهبری کنار گذاشته شده بود ، در نامه خود نخست رحلت امام را تسلیت گفت و در ادامه نوشت:«از خداوند قادر متعال مسئلت می نمایم جنابعالی را که فردی لایق و متعهد و دلسوز و در دوران مبارزات و انقلاب تجربه ها آموخته و همواره مورد حمایت رهبر بزرگ انقلاب بوده اید، در انجام مسئولیت خطیر رهبری که مجلس خبرگان به جنابعالی محول نموده است، یاری نماید تا ان شاء الله موفق شوید به کشور و به ملت مسلمان ایران که در راه تحقق اهداف و آرمان های انقلاب این همه گذشت و فداکاری از خود نشان داده و با همه وجود در صحنه انقلاب باقی است خدمات شایسته و سازنده ای انجام دهید.»
این نامه می افزود:«ان شاءالله در مسائل مهمه و سرنوشت ساز مشورت با حضرات آیات عظام و علماء اعلام و شخصیت های متعهد و آگاه مورد توجه خواهد بود.»
پاسخ رهبر انقلاب به این نامه گویای بسیاری از مسائل بود. آیت الله خامنه ای از بابت تأیید اقدام مجلس خبرگان(!) از سوی آقای منتظری تشکر کردند. ایشان در پاسخ خود نوشتند:«پس از سلام و تحیت از پیام تسلیت به مناسبت ضایعه عظیم جهان اسلام، ارتحال پیشوای آزادگان و امید مستضعفان حضرت امام خمینی قدس سره العزیز و همچنین از دعای خیر و اظهارات محبت آمیز نسبت به اینجانب و تأیید اقدام مجلس محترم خبرگان متشکرم.»
امین جهانبگلو که سال ۸۵ مدتی را در بازداشت بسر برده، در مقاله ای در کریستین ساینس مانیتور، اذعان کرد که توان جریان فتنه از دست رفته است.
وی که اکنون استاد دانشگاه تورنتوی کاناداست، اضافه کرده است: در مصر، حسنی مبارک توقیف شده است اما در ایران این میرحسین موسوی نخست وزیر پیشین و مهدی کروبی روحانی و رئیس پیشین مجلس، دو کاندیدای شکست دیده انتخابات مورد اختلاف ریاست جمهوری در ژوئن سال ۲۰۰۹ هستند که به رغم نقش مهم شان در ایجاد و شکل بخشیدن به جنبش سبز به حبس خانگی افتاده اند.
به گفته جهانبگلو “برخلاف پیش بینی های موسوی و کروبی بنظر می رسد سپاه پاسداران انقلاب در موضعی به مراتب قوی تر قرار دارند.
وی جریان فتنه را با انقلاب های منطقه مقایسه و عنوان کرده است که “جنبش سبز نظیر دیگر جنبش های منطقه، بیشتر بی رهبر است. این هم معرف قدرت وهم گویای ضعف جنبش است.”
گفتنی است، جهانبگلو مدتی به عنوان بورس در خدمت “بنیاد جامعه آزاد”، متعلق به جورج سوروس(پدر انقلاب های رنگی) و همچنین نهاد NED وابسته به وزارت امور خارجه آمریکا بوده و هم اکنون نیز همکار “خانه آزادی”، یکی از نهادهای حامی انقلابهای مخملی در جهان به شمار میآید.
وی در سال ۸۵ پس از بازداشت در جریان اعترافاتش گفته بود که “وظیفه راه اندازی یک شبکه وسیع تحت «وب» را برای جمع آوری اطلاعات طبقه بندی شده از جریانها، گروهها و عناصر فعال سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برعهده داشتهاست.»
جهانبگلو در تاریخ ۲۸ و ۲۹ تیرماه ۸۵ در برنامه “به اسم دموکراسی” از شبکه یک سیما به همراه هاله اسفندیاری و یحیی کیان تاجبخش به تشریح اقدامات خود در ایران پرداخت و گفت: من الان که بر می گردم به این فعالیت چند ساله ام از دوره آمریکا تا ایران می بینیم که فعالیت هایی که داشتم بیشتر در راستای منافع دشمنان ایران قرار گرفته تا در راستای منافع ملت ایران و از کرده خودم خیلی پشیمانم و فکر می کنم که به بهترین وجه باید آن را بتوانم جبران کنم
من ۳۰سال خدماتم به انقلاب و امام را یک شبه هدر دادم. نباید به گفته های برخی دوستان اینقدر اهمیت می دادم.
شنیده های خبرنگار «جوان» حاکی است که حجةالاسلام مهدی کروبی، اخیرا در دیدار با برخی نزدیکان و هم حزبی های سابقش که برای عیادت وی به منزلش رفته بودند از رفتاری که با نظام طی ۲ سال گذشته داشته ابراز ناراحتی و پشیمانی کرده است.
بنابراین گزارش، کروبی بر خلاف ادعای فرزندان و برخی مشاوران فراری اش در خارج از کشور که این روزها ادعاهای زیادی نسبت به وی دارند در این دیدار ضمن ابراز ناراحتی و پشیمانی از رفتارهای تند و نامعقولانه اش گفته است:
«من ۳۰سال خدماتم به انقلاب و امام را یک شبه هدر دادم. نباید به گفته های برخی دوستان اینقدر اهمیت می دادم. ما که خودمان در این نظام بودیم می دانیم این نظام مستحکم تر از این حرفهاست که بخواهد با حرف های من و یا دیگر آقایان زمین بخورد. اصلا من خودم در مجلس ششم جلوی تندروی خیلی از این مشارکتی ـ مجاهدینی ها ایستادم و حالا امروز…»
گفتنی است برخی نزدیکان کروبی در این دیدار علل تندروی های کروبی را برخی مشاوره های نادرست و علت دیگر را لجاجت های ذاتی نامبرده دانسته اند.
نزدیکان کروبی این احتمال را داده اند که کروبی با نوشتن متنی خطاب به ملت ایران و نظام ضمن برائت از جریان فتنه از رفتار ۲سال گذشته اش نیز تبری بجوید
در سالروز ۲۲ خرداد ۱۳۸۹، تظاهراتی پر شور و شکوهی از سوی جنبش سبز خارج نشین برگزار شد!!
که تصاویر خود گویای شکوه و جلال ! تجمعات جنبش جلبک های سبز می باشد.
داستان موسوی در دوره نخستوزیری و حمایت امام (ره) از وی داستانی مفصل دارد که باید در فرصت خود نوشت اما اجمالا باید گفت که خط وابسته به غرب در ایران پس از انقلاب با افشا شدن عواملش گام به گام عقب نشست و از بازرگان به بنیصدر و از بنیصدر به موسوی رسید. هر چه قدرت ملت بیشتر شد، چهره عوامل وابسته، اسلامیتر و انقلابیتر و پیچیدهتر شد ولی از عجایب فراماسونری اینکه مصدق اسم رمز این جریان باقی ماند، چیزی که شهید آیت و دوستانش کشف کرده بودند و محک شناختشان بود.
در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و فتنه پس از آن شرایط بگونه ای بود که نام زنان بسیاری در این عرصه شنیده شد و گاهی اظهارات و رفتارهای سیاسی آنها محل بحث روزها و ماه های متوالی در عرصه سیاسی کشور بود.
کاربران سایت سايت صهيونيستي بالاترین (متعلق به منوشه امير) که این روزها حال و روز خوشی ندارند و پس از دوسال از فتنه 88 هنوز در کما به سر می برند درخواست جالبی را از سید حسن خمینی نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی کردند .
خبرنامه دانشجویان ایران: یکی از دستاوردهای بزرگ نظام جمهوری اسلامی ایران انتخابات ۲۲ خرداد سال ۸۸ بود که با حضور بیش از ۸۰ درصد مردم همراه بود.
به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، حضور گسترده ی مردم در بین صفوف رأی برای انتخاب کاندیدای مورد حمایت خود آن هم بر اساس شعارهای بیان شده در بازه تبلیغاتی نشان از موفقیت بزرگ انقلاب در همراه کردن مردم با خود است. بقيه در ادامه مطلب
یکی از سایت های جریان فتنه در تحلیلی ضمن اذعان به بیراهه رفتن فرقه سبز تاکید کرد که این فرقه رسما به بن بست رسیده است.
به گزارش«جوان آنلاین»،سایت جرس متعلق به عطاء الله مهاجرانی در مطلبی تحت عنوان«بیراهه ای که جنبش سبز می رود»،با بیان اینکه فرقه سبز طی 2 سال گذشته بر روی شعار از موضوعیت خارج شده "رای من کجاست؟" متوقف مانده ،تصریح کرد: در این فاصله، هیچ شعار محوری دیگری نیز که "نماد هویتی جنبش سبز" باشد، عنوان نشده است و مطالباتی نیز که مطرح می شود نتوانسته جایگاهی نمادین و فراگیر برای جنبش سبز بیابد.
نویسنده این سایت در ادامه فرقه سبز را فاقد برنامه مدون و روشن دانسته و حضور در خیابان ها توسط حامیان اندک فتنه گران را مانوری رسانه ای که مغلوبه شده و پایان یافته عنوان کرده است. بقيه در ادامه مطلب
پس از آشوب اسرائیلی 25 بهمن که با پادویی ضد انقلاب داخلی و صحنهگردانی ســـازمان منــافقین، سلطنتطلبان وگروههای تروریستی دیگر به وقوع پیوست، سؤالات بیشماری در افکار عمومی مطرح شد که آیا پیوند سران ضدانقلاب داخلی با گروههای برانداز نظام آیا تنها در حوادث سال 88 نیز وجود داشت یا نه، باید پروژه آشوب اسرائیلی 25 بهمن را در یک فضای جدید تعریف و تفسیر کرد.
براساس اسناد به دست آمده احیای منافقین و سایر گروههای برانداز و تروریستی دقیقاً توسط کسانی صورت گرفت که ستادهای انتخاباتی خود را روی این جریانات گشوده و همراهی و همگامی با آنان را پیش از انتخابات کلید زدند. درحقیقت جریان دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، برخی گروهکهای ضد انقلاب به موازات تلاشهای داخلی برخی فتنه گران صحنههایی از آشوب و اغتشاش را خلق کردند. بقيه در ادامه مطلب
زمانی که تئوریسین های اصلاحات رمز پیروزی خود را در دوم خرداد مهندسی تحرکات سیاسی بر گسل ها و گسست های اجتماعی تعریف کردند،شاید هیچ گاه در مخیله شان نمی گنجید که این راهبرد امروز از سوی کسانی طرح و پیگری شود که مسندشان وام دار و زائیده پایان دولت آنان شد.
اگر یک روز در خیابان خارک تحصیلکردگان استحاله شده چپ به تئوری پردازی برای ورود به قدرت مشغول بودند،دیگر روز در مرکزی مطالعاتی همین تئوری ها روبروی مردی برگ به برگ حفظ و به یاد سپرده می شد که اینک بیش از آنان می اندیشد و باوری خطرناک تر از آنان دارد.باوری که همه چیزش از یک انحراف آغاز می شود.
جریان انحرافی که ظهور و بروزش به شکل ملموس بعد از انتخابات و فتنه 88 دیده می شود برای مسند قدرت ابایی از عاریت گیری از فتنه گران ندارد،تئوری هایی را که روزی مطالعه کرده بود و در فتنه 88 شاهد بود،همچون یک مانیفست مشق می کند وتجربه.
اگر این روزها سندی از اقداماتشان عیان می شود بسیار زود از سطح به عمق می رود و با تغییر تاکتیک،"بازی زیر آب" را دنبال می کند.این بازی اما چیست؟.
جریان انحرافی که این روزها به مدد تکثر و مدل خوشه ای رسانه های خود به مهندسی فضای اجتماعی مشغول می باشد ،بر این باور است که زمانی می تواند به موفقیت خودجهت تغییر ساختار ها منطبق بر اهدافش برسد که بتواند یک چتر فراگیری گسترده و بتواند نیروهای مختلف سیاسی اصلاح طلب،فتنه گر و اپوزیسیون را زیر این چتر گرد آورد.به باور لیدر این جریان آنچه که باعث شد احمدی نژاد در انتخابات پیشین به پیروزی برسد جمع شدن آرای توده ها و نیز آرای حزب اللهی بوده است.اما با توجه به این که جریان مزبور به اهدافی می اندیشد که دارای تعارض عمیق با منظومه فکری نیروهای ارزشی می باشد لذا باید پایگاه اجتماعی آن ها فراخ و گسترده شده و مدل 8-13+25 عملیاتی شود.یعنی با جمع کردن آراء توده +آرای سبزها(اصلاح طلبان+فتنه گران +اپوزسیون) علی رغم از دست دادن آرای نیروی های ارزشی به زعم خود(8 میلیون نفر) می تواند به پیروزی در انتخابات آتی با 30 میلیون رای بیندیشد. بر همین اساس این جریان می کوشد تا در وهله اول با شکل دهی یک نقطه گره سلبی تحت عنوان" تعارض با حاکمیت" نخ تسبیحی را برای جمع شدن طبقات نخبگانی فراهم آورد.
این مساله اما تنها در بعد سیاسی دنبال نمی شود.این جریان تلاش دارد تا به مدد مدلی که کارگزاران در سال های پایانی خود عملیاتی ساخت از برخی از گسست های اجتماعی سود جسته و زمینه بازی را به نحوی تغییر دهد.اگر بخواهیم عریان تر بگوئیم باید گفت که کارگزاران سازندگی پس ازاین که در سیاست های تعدیل اقتصادی خود فشار غیر قابل تحملی را به مردم وارد کرد برای آنکه بتواند فضا را در اختیار بگیرد،معضلات ومسائل فرهنگی – اجتماعی را برجسته کرده و ضمن برانگیختن اعتراضات حول عصبیت های ارزشی تلاش کرد تا مسائل اقتصادی را از سیبل خارج کرده و اعتراضات در این ساحت را به عرصه فرهنگی - اجتماعی شیفت نماید تا ضمن انحراف در افکار عمومی لایه های تغییر را در این ساحت پیگیری نماید.به گونه ای که منجی ای همچون خاتمی برای آنان در دکان دونبشان ظهور و بروز پیدا کرد.
کمتر کسی درکشور ماست که نام مسعود و مریم رجوی را نشنیده باشد. دو نفری که مسئولی اصلی یکی از مخوف ترین سازمانهای ترور قرن حاضر یعنی مجاهدین خلق ایران را برعهده دارند. هزاران نفر از مردم این آب و خاک را با بدترین شیوه ممکن که حتی تصورش هم برای ما مشکل است به شهادت رساندند و اکنون تحتالحمایه دول غربی و خصوصا آمریکا نفس می کشند. برای آشنایی بیشتر با این گروه باید ابتدائا مقدمهای از کارنامه سیاه این فرقه را ذکر کنیم.
سازمان مجاهدین خلق ایران که در ادبیات مردم ما به سازمان منافقین شهرت یافتهاند، سازمان مسلحی است که در اواسط دهه 1340 برای مبارزه با حکومت پهلوی تشکیل شد. این سازمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا خرداد1360، تلاش داشت خود را همراه مردم و مدافع حقوق آنان جلوهگر سازد. منافقین در جریان همهپرسی نظام جمهوری اسلامی ایران در فروردین 1358 به طور ضمنی با پرسش جمهوری اسلامی، آری یا نه، اظهار مخالفت میکرد.
این گروهک که ایجاد غائله و غوغا را تنها راه موجود برای مطرح کردن خود در اوایل انقلاب میدیدند، دست به ایجاد درگیریها و آشوبهایی پراکنده و نامنظم در اقصی نقاط کشور و همچنین درگیری با اقشار مختلف مردم و نیروهای انقلاب مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی زد.